Verbeek Advocatuur
Verbeek Advocatuur

Anita van Soest

Anita van Soest

Wie Verbeek Mediaton Advocatuur & Belastingen belt, krijgt Anita van Soest aan de lijn. Zij is de centrale spil en secretaresse van het kantoor.

Al vanaf de start is Anita de steun en toeverlaat van het kantoor. Ze beheert de dossiers en kent alle ins en outs daarvan, handelt facturen af, bereidt intakes met nieuwe cliënten voor en maakt verzoekschriften. Daarnaast doet ze ook nog een stuk administratie en belastingen zowel voor cliënten en incasso (debiteuren), Anita van Soest studeert HBO rechten en is office manager.

Felix Verbeek kan dan ook uitstekend schakelen met Anita. Aan een half woord heeft ze genoeg en als een echt team zijn ze goed op elkaar ingespeeld. "Ik heb een hele zelfstandige baan en dat bevalt me goed. Ik krijg veel vrijheid bij de invulling van taken en nieuwe initiatieven worden altijd gewaardeerd. Dat stimuleert mij om mee te denken in bijvoorbeeld hoe zaken verbeterd kunnen worden of sneller afgehandeld. Men vraagt mij ook regelmatig hoe ik ergens tegenaan kijk. Daardoor voel ik me gewaardeerd en is er geen echte baas- werknemer verhouding. En dat werkt prettig."

Op de vraag of zo'n kantoor niet saai is, antwoordt ze met een hartgrondig: "nee"! "Dit is een dynamisch kantoor met een grote variëteit in zaken. De werkzaamheden zijn een hectisch fenomeen, want er kan zo een spoed dagvaarding of iets dergelijks tussendoor komen. En dan moet alles aan de kant."

Anita is fulltime bezig om de zaken bij Verbeek Mediation Advocatuur & Belastingen in het gareel te houden, en dat vindt ze geen probleem. Ze woont praktisch om de hoek en kan daarom deze baan goed combineren met haar gezin.

Verbeek Advocatuur Felix Verbeek, jurist, advocaat voor bedrijven & mediator Tel. (030) 601 92 92 [email protected] disclaimer & copyright

hosted by Sudus Internet | powered by cmsGear