Verbeek Advocatuur
Verbeek Advocatuur

Bedrijfsprofiel

Verbeek Advocatuur & Mediation is een laagdrempelig kantoor dat wordt gerund door bedrijfsjurist en mediator Felix Verbeek. Met jarenlange ervaring en een enthousiast team is ons kantoor actief in de advocatuur en belastingen voor particulieren, instellingen én ondernemers.

Klik hier voor het profiel van Felix Verbeek
Klik hier voor een interview met Anita van Soest

Het kantoor in Nieuwegein is gevestigd aan de Julianaweg 26. Het pand is ingericht voor zowel het houden van besprekingen met een aantal mensen, als ook voor het vertrouwelijk wisselen van gedachten met cliënten.

MVO
Ons kantoor wil een bijdrage leveren om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
Dit doen wij onder meer door fairtrade koffie en thee te drinken, het milieu te sparen door het gebruik van openbaar vervoer of fiets te stimuleren, terugdringing van papier door digitale archivering en digitale postverzending, (maatschappelijke) stageplaatsen aan te bieden en bewust om te gaan met energie door spaar- en led lampen te gebruiken, door verwarming co2 neutraal te hebben en electra zelfs co2 vrij etc.
Daarnaast verleent Verbeek Advocatuur & 
Mediation gratis juridische bijstand aan enkele verenigingen in Midden Nederland.

Cliënten van Verbeek Advocatuur & Mediaton worden gevraagd mee te werken aan het cliëntentevredenheids-onderzoek (CTO) zodat wij onze werkwijze nog beter kunnen afstemmen op uw wensen. Klik hier voor het formulier.

Audit

Ons kantoor staat geregistreerd bij de Orde van Advocaten. De Orde zorgt ervoor, dat iedereen die een advocaat inschakelt erop kan rekenen, dat deze advocaat deskundig, onafhankelijk en integer is. Daarvoor vindt regelmatig via een audit een controle plaats.

ECABO

Verbeek Advocatuur is een Erkend Leerbedrijf bij de Stichting ECABO

Verbeek Advocatuur Felix Verbeek, jurist, advocaat voor bedrijven & mediator Tel. (030) 601 92 92 [email protected] disclaimer & copyright

hosted by Sudus Internet | powered by cmsGear